Ice bag 28 cm- Borse Akulli

L1,520

Ka stok

In Stock

SKU: 0165

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Nje qese akulli praktike dhe e qendrueshme per aplikim te lehte ne zona te inflamuara dhe me dhimbje ne trupin tuaj.

Redukton enjtjen dhe dhimbjen te shkaktuar nga aksidente te vogla dhe trauma. Efekti ftohes zgjat shume gjate. Canta eshte e krijuar nga nje material i vecante, i dyfishte, komfort, i cili ruan te ftohtin per shume gjate. Avantazhi tjeter i saj eshte se ju nuk keni pse te shqetesoheni per rrjedhjet, pasi materiali i saj nuk lejon depertimin nga uji.