Thermogel 10×26- Xhel termik

L1,420

Ka stok

In Stock

SKU: 0258

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Termogel eshte nje jastek praktik me permbajtje xheli i cili siguron te nxehte ose te ftohte kur aplikohet, sipas nevojave. I pershtatshem per te gjithe familjen.

Terapia me te ngrohte

Redukton tensionin muskular, duke e bere te pershtatshme per tu perdorur ne kontraktime muskulare, dhimbje muskulare dhe reumatizmale. Vendoseni ne uje te valuar ose ne mikrovale.

Terapia me te ftohte

Redukton inflamacionin. Indikohet ne trauma akute, hematoma te vogla, tendosje muskulare, djegie, gjakderdhje, inflamacione te lekures, kafshime nga insektet, dhimbje koke dhe dhimbje dhembi. Vendosni ne frigorifer ne ngrirje para perdorimit.