EasyWash Nr.6- Enteroklizem 200 ml

L520

Ka stok

In Stock

SKU: 2463

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Klizem per lavazh intestinal. Ka nje forme ergonomike te bute, e cila mbahet lehtesisht dhe nje gyp te holle. Shume e lehte dhe praktike per tu perdorur.