GinkgoMax

L1,030

Ka stok

In Stock

SKU: 0884

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me origjinë natyrale me bazë ekstraktin e tharë, të standartizuar dhe titulluar (me 26% flavonole glikozide) në dozë të lartë 240 mg për tabletë. Ginkgo Biloba ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut, të kujtesës dhe funksioneve konjitive, rrit qarkullimin në nivel cerebral duke zgjeruar dhe oksigjenuar enet e gjakut.

Produkt Vegan

PERDORIMI

1 tabletë në ditë e shoqëruar me shumë ujë.

PERMBAN

Ginkgo Biloba e.s. tit. 26% 240 mg
flavonole glikozide 62.4 mg

NUK PERMBAN

Aromë artificiale, ngjyrues artificial, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

paketimi

30 tableta x 700 mg