NAC 600 mg Veg Capsules

L3,200

Ka stok

In Stock

SKU: 10779

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Me Selen dhe Molibden

N-acetilcisteina është një aminoacid jo-esencial që përmban squfur i cili vepron si katalizator në formimin e lidhjeve proteinike dhe është i nevojshëm për formimin e glutationit. Molibdeni dhe Seleni janë minerale esenciale që lehtësojnë prodhimin e disa enzimave shumë të rëndësishme.

perdorimi

1 kapsulë 2 herë në ditë.

paketimi

100 kapsula

permban

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Selen (nga L-Selenmetionin) 25 mcg 45%
Molibden (nga Molibdat natriumi) 50 mcg 111%
N-Acetyl Cysteine (NAC) 600 mg N-Acetyl Cysteine (NAC) 600 mg *

perberes te tjere

Hipromelozë, acid stearik (origjinë bimore) dhe acid citrik.