DIURERBE FORTE DRINK ANANAS

L1,540

Ka stok

In Stock

SKU: 11199

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me ekstrakte bimore, Potasium dhe Magnez që favorizojnë drenimin e likideve të tepërta dhe reduktojnë mbajtjen e ujit.

 

 

 

 

perdorimi

Hidhni 20 ml (1 tapë) në një shishe me gjysëm litri ujë dhe pijeni përziejen gjatë ditës. Mund dhe të përdorni 2 bustina gjatë ditës.

perberesit

Betula pendula   0,15 g
Betula pubescens     0,15 g
Pilosella e.s. tit. 1%  0,25 g
Verga d’oro estr. hidroglicerik 1/2    0,4 g
Ortosiphon e.s. tit.     0,25%      0,1 g
The verde estr. hidroglicerik 1/2      0,8 g
Ginepro estr. Hidroglicerik 1/2  1,2 g
Frut Ananasi e.f.  0,608 g
Equiseto e.s. 2%    0,05 g
Potasium 300 mg
Magnez      112,5 mg

nuk permban

Produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

paketimi

500 ml