PROFERT x 60 TB-PHARMACY

L1,350

S’ka stok

Out of stock

SKU: 11178

Pershkrimi i produktit

PROFERT është një produkt me formulë të përqëndruar i cili ndihmon në fertilitetin dhe shëndetin riprodhues tek meshkujt.

perdorimi

1 kapsulë 2 herë në ditë

perberesit

Përmban: 1 Tabletë permban:
L-arginine (L-arginine hydrochloride) 125 mg
L-carnitine (L-carnitine tartrate) 100 mg
Vitaminë E (D, L – alpha – tocopheryl acetate) 67.5 mg
Vitaminë C (L-ascorbic acid) 60 mg
Zink (Zinc gluconate) 7.5 mg
Koenzimë Q10 5 mg
Vitaminë B6 (Pyridoxine hydrochloride) 2.5 mg
Acid Folik (Pteroylmonoglutamic acid) 300 µg
Selen (Sodium IV selenate) 50 µg
Vitaminë D3 (cholecalciferol) 12,5 µg
Vitaminë B12 (cyanocobalamin) 5 µg