TESTO JACK 100 X 60 VCAPS

L3,850

Ka stok

In Stock

SKU: 13210

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes për mbeshtetjen e aktivitetit seksual të shëndetshëm. Nxit vitalitetin mashkullor, mbështet funksionin riprodhues dhe gjëndrave të meshkujve.
Ky produkt përfshin Tribulus për të nxitur vitalitetin mashkullor, si dhe ZMA®, një formulë unike e zinkut dhe magnezit për mbështetjen e funksionit të shëndetshëm imunitar, riprodhues dhe neuromuskular. Ky kombinim përbërësish e bën TestoJack 100™ formula optimale për mbështetjen e përgjithshme të shëndetit të gjëndrave të meshkujve dhe funksionit riprodhues.

 

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % se vleres ditore
Vitamina B-6 (nga Piridoksina HCl) ) 3 mg 176 %
Magnezi (nga aspartati i magnezit) 1040 mg 33 %
Zinku (nga Zinc Mono-L-methionine dhe aspartat zinku) 9 mg 82 %
Ekstrakt Tribulus terrestris (Fruta/Pjesë ajrore) (min. 45% saponina) 250 mg *
LJ100® (ekstrakt i Eurycoma longifolia) (rrënjë) (min. 22% euripeptide) 50 mg *

perdorimi

Merrni 2 kapsula në ditë me ushqim sipas nevojës.

paketimi

60 Kapsula.