Lipsomal Hemp Extract & Melatonin 75 mg CBD & 45 m

L2,700

Ka stok

In Stock

SKU: 14072

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me ektrakt Kërpi CBD (Cannabidiol) dhe Melatonine i cili  kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme për të rënë në gjumë.

Melatonin është një substancë e trupit me shumë funksione të rëndësishme. Prodhimi i tij kushtëzohet nga cikli i ditës dhe i natës. Kur spektri blu i dritës së ditës zhduket në mbrëmje, trupi ynë fillon të prodhojë melatonin. Por në jetën moderne ne jemi të ekspozuar ndaj dritave LED dhe LCD të cilat lëshojnë spektër blu të dritës. Kjo pengon sintezën e melatoninës në trupin tonë. Kjo mund të rezultojë në nivele më të ulëta të melatoninës dhe probleme për të fjetur.

 

permban

Melatonin, Vitaminë B6, Ekstrakt të Kërpit, Lecitinë, Ekstrakt të bimës Hemp.

perdorimi

Merrni 2 ml, 15 minuta para se të flini direkt në gojë ose shtojeni në një gotë ujë. Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditore përvecse kur këshillohet nga mjeku.

Nuk është i përshtatshëm për fëmijë.

Mos e përdorni gjatë shtatzanisë dhe ushqyerjes me gji.

paketimi

30 ml