MELATONIN PURA CARAMELLE GOMMOSE x 60 GUMMY

L1,820

Ka stok

In Stock

SKU: 14003

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Karamele gomoze me bazë melatonin Vitaminë B5, B6, B12 Biotinë dhe ekstrakt ashwagandha që kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme për të renë në gjumë dhe për të lehtësuar simptomat e efektit Jet lag.

Favorizon funksionimin normal të sistemit nervor.

PERMBAN

Permbajtja: Sasia për dozim:
Melatoninë 1 mg
Vitaminë B6 0.9 mg
Biotinë 25 µg
Vitaminë B12 1.2 µg
Acid Pantotenik (Vitaminë B5) 3 mg
Ekstrakt të thatë të Ashwagandha 20 mg
Lule Pasioni 10 mg
Melissa 10 mg

PERDORIMI

Merrni 1 karamele gomoze në ditë të shoqëruar me shumë ujë. Për të marrë maksimumin e efektit të Melatoninës, merrni 1 mg Melatoninë, pak para se të shtriheni për të fjetur. Ndërsa për lehtësuar simptomat e efektit Jet lag merrni 0.5 mg Melatoninë pak para se të shtriheni për të fjetur ditën e parë të udhëtimit dhe disa ditë pasi të këni mbërritur në destinacion.

PAKETIMI

60 karamele gomoze