12421 Ankle Support Elastic (Kaviljer elastik)

L1,420

Ka stok

In Stock

SKU: 1222

Pershkrimi i produktit

Kaviljer elastik me thember jashte. Komod per tu mbajtur veshur gjate dites dhe nates.