108 OK PED 3/4 Lined silicone Insoles

L5,650

Ka stok

In Stock

SKU: 2300

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Shtroje silikoni me gjatesi ¾, e cila perfshin nje pike shkarkimi te presionit ne regjionin metatarsial/kalkaneal dhe nje mbeshtetje per harkun gjatesor te kembes.

Ndihmon ne menyre efektive ne lehtesimin e dhimbjeve plantare dhe ne parandalimin e krijimit te kallove.

indikimet

Bunione, tendinit, talalgia, metatarsalgia, ne kujdes post operator, ne personat qe qendrojne per shume gjate ne kembe.

paketimi

2 shtroje silikoni. E disponueshme ne kater masa.