113 Invisible Mini Pads Lined (Xhel me veshje)

L1,170

Ka stok

In Stock

SKU: 2356

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Xhel i bute me veshje, komfort dhe i padukshem, i pershtatshem per pjesen e perparme te shputes se kembes. I pershtatshem per te gjitha kepucet, vecanerisht per kepucet me take. Fale materialit te tij parandalon krijimin e kallove, nuk eshte i rreshqitshem dhe lahet lehtesisht.

paketimi

2 xhel me veshje (1 e majte + 1 e djathte) E disponueshme ne 1 mase e pershtatshme per te gjithe.