97 OK PED Heel Thickness Pads

L1,170

Ka stok

In Stock

SKU: 10454

Pershkrimi i produktit

Thember silikoni OK PED, me skaj te holle, me perforcim qendror, lehtesisht e pershtatshme me kepucen. Amortizon goditjet e shkaktuara ne kembe, gjunje apo ije, gjate vrapimit apo qendrimit ne kembe, duke ju siguruar kembe te shplodhurae pa dhimbje.

E disponueshme ne kater masa, e majte dhe e djathte.