110 OK PED Diabetic Total Care Insoles

L3,450

Ka stok

In Stock

SKU: 2643

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Shtroje silikoni per personat qe vuajne nga diabeti. E krijuar nga 2 shtresa silikoni me densitet te ndryshem. Ka nje pike shkarkimi ne rajonin metatarsial/kalkaneal dhe nje jastek te integruar metatarsal.

Ndihmon ne menyre efektive ne lehtesimin e dhimbjeve plantare, parandalimin e krijimit te kallove dhe ne parandalimin dhe trajtimin e kembeve diabetike.

indikimet

Bunione, tendinit, talalgia, metatarsalgia, ne kujdes post operator, ne personat qe qendrojne per shume gjate ne kembe.

paketimi

2 shtroje silikoni. E disponueshme ne kater masa.