120160 Ankle Supροrt Short Neoprene (Kaviljer)

L2,080

Ka stok

In Stock

SKU: 1208

Pershkrimi i produktit

Kaviljer i shkurter, me thember jashte, me material neopren me pore ajerimi. I lehte dhe shume praktik per tu veshur.