MULTIVITAMIN STRAWBERRY FLAVOUR – CURESUPPORT

L1,840

S’ka stok

Out of stock

SKU: 13316

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Multivitaminë lipozomale e cila ofron një vlerë më të lartë terapeutike në krahasim me vitaminat e tjera. Kanë potencialin e përthithjes më të lartë duke rritur absorbimin deri në 80 %. Me shije luleshtrydhe.

Këto vitamina tërheqin fëmijët, por edhe të rriturit, të cilëve nuk u pëlqen të gëlltisin pilula. Multivitamina mund të përdoret gjithashtu për të siguruar vitamina që nuk merren përmes dietës. Multivitamina mund të përdoret gjithashtu për të trajtuar mangësitë e vitaminave të shkaktuara nga sëmundjet, shtatzënia, ushqimi i dobët, çrregullimet e tretjes dhe shumë kushte të tjera.

Permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim:
Vitaminë C 80 mg
Vitaminë E 2.5 mg
Vitaminë B1 1.25 mg
Vitamine A 150 mcg
Vitaminë D3 5 mcg
Folat 50 mcg
Zink 5 mg
Vitamin B6 1.25 mg
Vitaminë B3 17.5 mg
Biotin 50 mcg
Inositol 25 mg
Krom 40 mcg
Selen 55 mcg
Jod 20 mcg
Magnez 0.5 mg
Natrium 9 mg

perdorimi

1 kapsulë xhelatonoze në ditë.

paketimi

30 kapsula xhelatinoze