Black Cohosh Root 80 mg Veg Capsules

L2,300

Ka stok

In Stock

SKU: 10804

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Bime tradicionale e cila ndihmon ne ruajtjen e homoestazes gjate menopauzes.

  • Ekstrakt i standartizuar 2.5%
  • Me likurizë dhe Dong Quai

Black Cohosh është një bimë e përdorur historikisht nga femrat native amerikane. Sipas studimeve rrënja e Black Cohosh ndihmon të kontrollojë përgjigjen e organizmit gjatë menopauzës. NOW® Black Cohosh gjithashtu përfshin në formulë Likurizia dhe Dong Quai për nje veprim optimal.

Bime tradicionale e cila ndihmon ne ruajtjen e homoestazes gjate menopauzes.

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Ekstrakt nga rrënjë Black Cohosh (Actaea racemosa) [E Standartizuar në 2.5% Triterpene Glikozide, 27-Deoksiaktein (2 mg)] 80 mg *
Rrënjë Likorize (Glycyrrhiza glabra) 125 mg *
Rrënjë dhe Rizome Dong Quai (Angelica sinensis) 125 mg *

perberes te tjere

Cozelulë (kapsulë), miell orizi, stearat magnezi (origjinë bimore).

perdorimi

1 kapsulë, 2 herë në ditë. (mëngjes dhe darkë)

paketimi

90 kapsula