DONNA LIFE MENOPAUSA

L1,420

In Stock

SKU: 12719

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor i bazuar në izoflavone nga soja dhe tërfili dhe ekstrakti i black kohosh, me magnez dhe vitaminë B6.
Soja dhe tërfili përmbajnë izoflavone dhe, së bashku me kohoshin e zi, ndihmojnë për të luftuar çrregullimet e menopauzës.
Magnezi dhe vitamina B6 kontribuojnë në reduktimin e lodhjes dhe në funksionimin normal të sistemit nervor.

permbajtja

Per nje kapsule
Soje 175 mg
Terfil te kuq 125 mg
Black cohosh 40 mg
Magnez 56.3 mg
Vitamin B6 1.4 mg

perdorimi

Rekomandohet marrja e 1 kapsulë në ditë me shumë ujë, në çdo kohë të ditës.

Paralajmerime:  Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg femijeve. Suplementet ushqimore nuk synohen të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

paketimi

30 kapsula.