DONNA LIFE CIRCOLAZIONE GAMBE

L1,320

In Stock

SKU: 12793

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor i bazuar në troxerutin (flavonoid i përmbajtur në shumë varietete bimësh, i nxjerrë nga lulet e Sophora japonica) dhe ekstrakte të titruar të gështenjës së kalit, hardhisë së kuqe, centelës, ruscus dhe boronicës i cili ndihmon qarkullimin e mire te gjakut ne kembe.
Centella, fshesa e kasapit, boronica dhe hardhia e kuqe nxisin funksionalitetin e mikroqarkullimit dhe janë të dobishme në rast të rëndimit në gjymtyrët e poshtme.
Gështenja e kalit promovon funksionalitetin e mikroqarkullimit.
Fshesa e kasapit është gjithashtu e dobishme për funksionimin e qarkullimit venoz dhe pleksusit hemorroidal.

 

perdormi

Rekomandohet marrja e 1 tablete në ditë duke u shoqeruar me shumë ujë, mundësisht në mëngjes me stomakun plot.

Permbajtja

Permbajtja Per nje tablete: Per 100 gr
Troxorutina 300 mg 40.0 g
Ekstrakt i thatë i gështenjës së kalit 3-4% 60 mg 8.0 g
glikozidet triterpene si escina 2.1 mg 0.28 g
Ekstrakt i thatë Gotu kola 2% 30 mg 4.0 g
triterpen si një aziatikozid 0.6 mg 0.08 g
Hardhia e kuqe 5% 30 mg 4.0 g
Polifenolet 1.5 mg 0.20 g
Rusco 5% 20 mg 2.7 g
ruskogjenina 1 mg 0.133 g
Ekstrakt i thatë i boronicës 25% 20 mg 2.7 gr
antocianozidet 5 mg 0.67

paralajmerime

Suplementet nuk synojnë te zëvendësojne një dietë të larmishme.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Mbajini larg femijeve.

Ruajeni produktin në një vend të freskët, të thatë dhe të mbrojtur nga drita.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Në rast të patologjive, pyesni mjekun tuaj për këshilla përpara se të merrni ndonjë suplement.

paketimi

30 Tableta.