Women’s Probiotic 20 Billion Veg Capsules

L4,300

Ka stok

In Stock

SKU: 12232

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suport për shëndetin vaginal -Redukton fryrjen.

Women’s Probiotic është formuluar posaçërisht duke përdorur tre shtame probiotike të testuara klinikisht për të ofruar suport për shëndetin e femrave në çdo fazë të jetës.

Ky produkt përmban L. rhamnosus HN001 dhe L. acidophilus La-14 të cilët kolonizojnë traktin vaginal dhe ndihmojnë në ruajtjen e pH të shëndetshëm të vaginës.

Të dy llojet e B. lactis HN019 dhe HN001 mund të ndihmojnë për të mbështetur funksionin e shëndetshëm të sistemit imunitar në gratë shtatzëna dhe gjatë laktacionit.

HN019 gjithashtu ndihmon në mirëmbajtjen e traktin gastrointestinal dhe zvogëlon gazrat dhe fryrjet e herëpashershme. Këto lloje të specializuara gjithashtu nxisin funksionin e sistemit imunitar tek femrat e të gjitha moshave.

 

perdorimi

1 kapsulë cdo ditë.

paketimi

50 kapsula

perberesit

Përzierje e Baktereve Probiotike (20 miliardë CFU)

Bifidobacterium lactis (HN019)

Lactobacillus acidophilus (La-14)

Lactobacillus rhamnosus (HN001) 139 mg

Përbërës të tjerë: Celulozë mikrokristaline, hipromelozë (kapsulë celuloze), stearat magnezi (origjinë bimore) dhe dioksid silici.