ANCER CLASIC 25 X 72 x 10 COP -PIC

L180

Ka stok

In Stock

SKU: 0099

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ankerplast i forte, me material polietilen, i cili ofron mbrojtje te larte te plages, pa penguar ajrosjen e saj. Ka efekt antibakterial (fale shtreses me permbajtje klorhekzidine). Eshte mjaft elastike dhe fleksibel. Rekomandohet per lekurat normale.