G226 Hydrocolloid Blister Plasters-Leukoplast per plage

L390

Ka stok

In Stock

SKU: 2779

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Leukoplast hidrokoloid, i cili ndihmon ne sherimin e shpejte te plageve te vogla ne lekure duke siguruar dhe mbrojte gjithashtu. E pershtatshme per zonat e lenduara nga kepucet. Cdo paketim ka 5 leukoplast.