Bende Elastike Flexa Elast

L110

Ka stok

In Stock

SKU: 0148

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Bende elastike te indikuara vecanerisht per kufizimin e levizjeve te artikulacioneve. Materiali eshte i lehte, i bute dhe ka perqindje te larte pambuku qe te jete delikat me lekuren. Elasticiteti i materialit eshte mesatar, ne menyre qe te mbaje ne vend dhe te kontrolloje levizjen e artikulacionit, por ne te njejten kohe te jete i lehte per tu vendosur.

 

Specifikime

Kodi Flexa Elast - Elastic support bandages - white colour Box Cmimi
0148 cm 7 x 4,5 m 1 pc 100 L
10714 cm 7 x 4,5 m (ne qese) 1 pc 80 L
0145 cm 10 x 4,5 m 1 pc 120 L
0146 cm 12 x 4,5 m 1 pc 140 L
0147 cm 15 x 4,5 m 1 pc 160 L
0144 cm 20 x 4,5 m 1 pc 190 L