BENDE RRJETE PER GISHTIN -PIC

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

In Stock

SKU: 0158

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Bende rrjete për gishtin. Menyra më praktike për të mbajtur fashon pa lëvizur dhe në vend. Bën të mundur fiksimin e cdo veshje të plages në cdo zonë te trupit, pavarësisht sa e veshtire është mbulimi i zonës.

 

Informacion shtesë

Color

Red, Blue, Green