Stericompress soft 7.5×7.5x12_Pic

L235

Ka stok

In Stock

SKU: 2820

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Garza sterile, shume delikate, me pelhure jo te endur, prodhuar posacerisht per te garantuar cilesi te larte dhe uniformitet. Pastron dhe mbron plage te te gjitha llojeve, nga gervishtje te lehta deri ne plage te medha post operatore.