Garza Stericompress Soft

L320

Ka stok

In Stock

SKU: 0181

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Garza sterile, shume delikate, me pelhure jo te endur, prodhuar posacerisht per te garantuar cilesi te larte dhe uniformitet. Pastron dhe mbron plage te te gjitha llojeve, nga gervishtje te lehta deri ne plage te medha post operatore.

PERMASAT

Kodi Stericompress Soft non - woven pads Box Cmimi
0181 10x10x100 (4 pouches of 25 pads = 1 pc) 1 pc 260 L
0182 18x40x12 (12 pouches of 1 pad = 1 pc) 1 pc 320 L
0184 36x40x12 (12 pouches of 1 pad = 1 pc) 1 pc 480 L
2820 7,5x7,5x12 (12 pouches of 1 pad = 1 pc) 1 pc 200 L