ANCER CLASIC ART 19 X 72 X 20 MEDIUM -PIC

L190

Ka stok

In Stock

SKU: 0087

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ankerplast i forte, me material polietilen, i cili ofron mbrojtje te larte te plages, pa penguar ajrosjen e saj. Ka efekt antibakterial (fale shtreses me permbajtje klorhekzidine). Eshte mjaft elastike dhe fleksibel. Rekomandohet per lekurat normale.

PERSHKRIMI

Classic strip plasters WITH ANTIBACTERIAL PAD Box
20 pcs medium 19 x 72 mm 20 strip