Ankeplast Soffix Med Post-op Plaster

L210

Ka stok

In Stock

SKU: 0110

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ankerplast shume delikat dhe steril, i dizenjuar posacerisht per kujdesin post-kirurgjikal dhe plage te ndryshme, i pershtatshem per lekura shume sensitive dhe delikate. Soffix Med mbron plagen nga infeksionet fale aktivitetit antibakterial te klorhekzidines. Eshte mjaft fleksibel, i bute dhe nuk pengon plagen te marr fryme. Eshte shume i lehte per tu hequr, duke e bere procesin e heqjes se ankerplastit te padhimbshem.

PERMASAT

Kodi Soffix-Med adhesive post-operative plasters WITH ANTIBACTERIAL PAD Box Cmimi
0110 5 pcs -  5 x 7 cm 5 plasters 170 L
0111 5 pcs - 10 x  8 cm 5 plasters 260 L
2409 5 pcs - 10 x 10 cm 5 plasters 320 L
0109 5 pcs - 15 x 8 cm 5 plasters 360 L
0113 5 pcs - 15 x 10 cm 5 plasters 370 L
0114 5 pcs - 20 x 10 cm 5 plasters 430 L
10371 25 pcs 25 x 10 cm 5 plasters 1950 L
0115 25 pcs 35 x 10 cm 5 plasters 2750 L