Bende Elastike Flexa Soft cm 8 x 4 m – 1 pc

L65

Ka stok

In Stock

SKU: 2823

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Bende elastike, e bute dhe shume komforte ne kontakt me lekuren. Lahet dhe mund te perdoret disa here.

 

 

permban

Flexa Soft - more conforming fixing elastic bandages Box
cm 8 x 4 m 1 pc