Bende Elastike – Self Fix

L290

Ka stok

In Stock

SKU: 0140

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Bende elastike me vetengjitje. E bute, kompakte dhe lehtesisht e fiksueshme ne cdo zone te trupit. Ngjitet vetem tek copa mbi te, jo ne lekure apo floke. Nuk ka nevoje per kapese apo ngjitese per tu fiksuar.

PERMASAT

Kodi Self-Fix  self-adhesive elastic bandage 1 pc 250 L
0140 cm 4 x 4 m (kuti) 1 pc 250 L
0141 cm 6 x 4 m (kuti) 1 pc 270 L
0142 cm 8 x 4 m (kuti) 1 pc 280 L
10712 cm 10 x 4 m (qese) 1 pc 200 L
0138 cm 10 x 4 m (kuti) 1 pc 300 L
0150 cm 12 x 4 m (kuti) 1 pc 340 L
12059 cm 5 x 4.5 m (kuti) 1 pc