SI SILICON 5x7x 5 cope -PIKDARE

L400

Ka stok

In Stock

SKU: 13776

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Silicon është krijuar për të mbrojtur lëkurën më delikate, të brishtë dhe të prirur ndaj acarimit. Ngjitësi i tij i veçantë me bazë silikoni ofron tolerancë të jashtëzakonshme dhe ndihmon në reduktimin e çdo shqetësimi, skuqjeje ose rreziku të lezioneve – ndërkohë që e bën më të lehtë kujdesin si për plagët e vogla ashtu edhe për plagët pas operacionit.