Sensitive fix – Leukoplast + Oksid Zinku

L80

S’ka stok

Out of stock

SKU: 0197

Pershkrimi i produktit

Leukoplast me oksid zinku me ngjitje qe zgjat. I pershtatshem edhe per lekure shume te ndjeshme dhe delikate. I lehte per tu aplikuar ne cdo zone te trupit. Nuk pengon frymemarrjen e lekures. Mund te pritet pa gershere.

PERMASAT

Kodi Sensitive Fix - Silk plasters on spool with Zinc oxide adhesive - w/out spool cover Box Cmimi
0197 cm 1.25 x 5 1 pc 70 L
0201 cm 2,5 x 5 m 1 pc 100 L
0202 cm 5 x 5 m 5 pc 270 L
3046 cm 2,5 x 9,14 m 10 pc 240 L
3047 cm 5 x 9,14 m 5 pc 520 L