DEFENCE SUN BABY & KID 50+ FLUID LOTION

L3,300

In Stock

SKU: 12839

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Fluid me mbrojtje maksimale SPF 50+ per bebet dhe femijet.
Dhuron nje mbrojtje te trefishte ndaj diellit:
• Mbron nga demtimet afatshkurtra qe rrezet UVA dhe UVB shkaktojne.
• Mbron nga radikalet e lira te shkaktuara nga rrezet IR.
• Mbron nga demtimet afatgjata fale kompleksit “PRO- REPAIR”.

permban

Teknologjia NETWORK EXPERT: Bazuar ne nje polimer special, i cili formon nje rrjete mbi lekure qe “ruan” filtrat, gje qe rezulton ne shperndarje maksimale te diellit mbi lekure dhe permiresim te performances se filtrimit.
Kompleksi PRO-Repair, nje sinergji e vecante e perberesve aktive:
• Niacin: ndihmon per te luftuar demtimin biologjik, duke forcuar keshtu mekanizmat e mbrojtjes natyrale te ADN-se dhe riparimit.
• Beta-Glucan/L-Carnosine: Stimulojne sistemet natyrale te mbrojtjes te lekures dhe luftojne radikalet e lira.
• Vitamin E: Ka efekt antioksidues.

perdorimi

Aplikojeni para ekspozimit ne diell dhe perserisni aplikimin cdo dy ore ose sa here te jete e nevojshme. Tundeni para perdorimit.

paketimi

200 ml.