Ginger Root Extract 250 mg Veg Capsules

L2,050

Ka stok

In Stock

SKU: 12337

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Xhinxheri ofron suport për shëndetin e sistemit tretës dhe ndihmon në lehtësimin e përkohshëm të përzierjes (nausea) dhe shqetësimeve të stomakut.

Xhinxheri (Zingiber officinale) është një bimë vendase në Azinë Juglindore që ka një histori të gjatë përdorimi nga herbalistët tradicionalë dhe përdoret zakonisht si erëza e kuzhinës. Xhinxheri kohët e fundit ka treguar që ofron suport për shëndetin e sistemit tretës dhe ndihmon në lehtësimin e përkohshëm të përzierjes (nausea) dhe shqetësimeve të stomakut. *Përveç kësaj, xhinxheri zotëron një gamë të gjerë të përbërësve që luftojnë radikalet e lira.

perberesit

1 kapsulë, 1 deri në 3 herë në ditë, ose sipas nevojës, me ushqim.

permban

Ekstrakt xhinxheri (Zingiber officinale) (Rrënjë) (Standardizuar në min. 5% xhinxherole)  250 mg

Pluhur xhinxheri (Zingiber officinale) (Rrënjë)                                                                               225 mg

Përbërës të tjerë: Hipromelozë (kapsulë celuloze), Acid Stearik (origjinë bimore), Stearat magnezi (origjinë bimore) dhe Dioksid silici.

paketimi

90 kapsula