LE DIECI ERBE DIGESTIONE 16 POCKET DRINK

L1,040

Ka stok

In Stock

SKU: 13532

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me ekstrakte të lules së Kamomilit, Finokut, Jamballit dhe xhel Aloe Vera, të cilat favorizojnë funksionet digjestive, mbështesin tranzitin intestinal dhe eleminimin e gazrave.

Permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim:
Ekstrakt të lules së kamomilit 400 mg
Ekstrakt te Finokut 400 mg
Ekstrakt Jamballi 400 mg
Ekstrakt Aloe 200:1 60 mg

Perdorimi

Këshillohet marrja e një bustine pas vakteve kryesore.

paketimi

16 bustina