PANCREATIN 2000(200MG 10) X 100

L2,580

Ka stok

In Stock

SKU: 13211

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes i cili ndihmon tretjen e proteinave, yndyrave dhe karbohidrateve. Pankreatina është një përgatitje e enzimave të pankreasit të derrit e cila ka proteazë natyrale, amilaza, dhe lipaza.

permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim Sasia e % se vleres ditore
Pankreatin 10X (derri) (Ekuivalente me 2000 mg) 200 mg *
Amilaza 50,000 njësi USP *
Proteaza 50,000 njësi USP *
Lipaza 4000 njësi USP *

perdorimi

Merrni 1 kapsulë 1 deri në 3 herë në ditë me ose ndërmjet vakteve.

paketimi

100 kapsula