Le Dieci Erbe Colon Cleanse

L715

Ka stok

In Stock

SKU: 0899

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes 100% me origjinë natyrale, i përbërë nga një miks bimësh të bëra pluhur dhe të presuara në tabletë.
Aloe, Kaskara, Sena, Rhamnus Alpin e Rabarbaro përmirësojnë funksionin intestinal. Finoku, Likuirizia, Gentiana, lule qumështi dhe Marubi favorizojnë tretjen. Përmban gjithashtu xhel Aloe Vera i cili ka veprim detoksifikues.

 

Produkt Vegan

perdorimi

1-2 tableta të shoqëruara me shumë ujë, në darkë para gjumit.

paketimi

30 tableta x 800 mg

permban

Aloe vera konc. 200 mg
Lëvore Kascara Sagrada 160 mg
Lëng Aloe Ferox 120 mg
Finok 100 mg
Gjethe Sene 80 mg
Rrënjë Likuirizia 30 mg
Lëvore Rhamnus Alpin 20 mg
Rrënjë Gentiana 30 mg
Rrënjë/ ribosome Rabarbari 20 mg
Rrënjë lule qumështi 20 mg
Lule Marubi 20 mg

nuk permban

Ngjyrues artificial, aromë artificiale, gluten, laktozë, OMG.