SUPER ENZYMES 90 TABS

L3,340

Ka stok

In Stock

SKU: 13288

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Shpërbën yndyrnat, karbohidratet dhe proteinat
  • Optimizon disponueshmërinë e lëndëve ushqyese
  • Tableta lehtesisht të pertypshme

Super Enzymes është një përzierje gjithëpërfshirese e enzimave që suportojnë sistemin tretës.

 

 

Permbajtja

Permbajtja: Sasia per dozim: Sasia % se vleres ditore:
Kalciumi (nga karbonati i kalciumit) 20 mg 2 %
Betaine HC 200 mg *
Ekstrakt biliar i kaut (min. 45% Acidet Kolike totale) 100 mg *
Pluhur frutash papaja 45 mg
Përzierja e enzimave: 182 mg *
Pankreatin 10 X Amylase 20,000 Njësi USP † Proteazë 20,000 Njësi USP † Lipaza 1600 Njësi USP †.
Bromelain (nga ananas) 120 GDU *
Papain (nga Papaya) 100,000 FCC PU *
Celulaza 10 FCC CU
Pepsina 500,000 Njësi Pepsin FCC *

Perdorimi

Merrni një tabletë në ditë.

Paketimi

90 tableta