LE DIECI ERBE LATTULOSIO

L1,400

In Stock

SKU: 12716

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor qe suporton tranzitin e zorreve i bazuar në laktulozë, me lëng të koncentruar kumbulle, ekstrakte bimore të marshmallow, gjembaçit të qumështit, lulerradhiqe, angjinare, kanellë, lajthi shtrigash, mallow dhe nenexhik.

-Laktuloza kontribuon në përshpejtimin e tranzitit të zorrëve (efekti i dobishëm arrihet me marrjen e 10 g laktulozë në ditë në një porcion të vetëm)
-Kumbulla, tamarinda, mallow, luleradhiqe, kanella dhe lajthia e shtrigës nxisin rregullsinë e tranzitit të zorrëve.
-Tamarind dhe mallow favorizojnë volumin dhe konsistencën normale të jashtëqitjes.
-Marshmallow promovon tranzitin e zorrëve dhe gjithashtu ka një veprim zbutës dhe qetësues në sistemin tretës.
-Gjembaku i qumështit, angjinarja, luleradhiqja favorizojnë funksionet purifikuese te melcise dhe kontribuojnë në veprimin e tretjes.
-Angjinarja, kanella dhe nenexhiku nxisin eliminimin e gazrave të zorrëve.
-Nenexhiku gjithashtu rregullon lëvizshmërinë gastrointestinale dhe ka funksione të tretjes, si kanella.

 

permbajtja

PermbajtjaDoza mesatare ditore (20 ml)
Laktuloza10 g
Koncentrat kumbulle1,6 g
Altea radice e.f. tit. 5%
Mucilage
400 mg
20 mg
Fruti i gjembaçit të qumështit 1/2400 mg
Ekstrakt hidroglicerine nga gjethet e angjinares 1/2400 mg
Fruti i marinës  4/1200 mg
Rrënja e luleradhiqes e nxjerrë nga hidroglicerina  1/2200 mg
Malva e.f. tit. 5%
Mucilage
200 mg
10 mg
Lëvorja e kanellës 4/1100 mg
Solucion hidroalkolik i gjetheve të lajthisë100 mg
Gjethe nenexhik  4/1100 mg

Perdorimi

Rekomandohet marrja e 1 lugë (20 ml) në ditë, në mbrëmje, para se të shkoni në shtrat. Keshillohet te shoqerohet me shume uj. Shkundni para përdorimit.

Paralajmerime: Suplementet ushqimore nuk synojn të zëvendësojnë një dietë të larmishme, të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mbajini larg femijeve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Nuk rekomandohet të përdoret gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji.

Paketimi

180 ml