PROXERA PSOMED 20 CREAM

L2,620

Ka stok

In Stock

SKU: 3012

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Krem me 20% ure për parandalimin dhe trajtimin e kserozës kronike dhe hiperkeratozës kutane.

permban

20% ure, glukonolakton, acid laktik, kripë natriumi i palmitol prolin, agjentë stabilizues, ujë të demineralizuar.

perdorimi

Keshillohuni me mjekun/ farmacistin tuaj.

paketimi

200 ml