PROXERA PSOMED 40 GEL

L2,050

Ka stok

In Stock

SKU: 3011

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Xhel me 40% ure për trajtimin e parandalimin e hiperkeratozës, pllakave kutane dhe simptomave të lidhura me pruritin, eritemen, ekzemën.

permban

40% ure, glukonolakton, acid laktik, ceramide, agjentë stabilizues, ujë të demineralizuar.

perdorimi

Keshillohuni me mjekun/farmacistin tuaj .

paketimi

100 ml