PROXERA PSOMED 30 NAILS

L1,860

Ka stok

In Stock

SKU: 3013

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Krem trajtues me 30% ure për parandalimin e psoriazës dhe hiperkeratozes tek thonjtë.

permban

30% ure, glukonolakton, acid laktik, glicerine, agjentë stabilizues, ujë të demineralizuar.

perdorimi

Keshillohuni me mjekun/farmacistin tuaj .

paketimi

10 ml