ARGININE ORNITHINE x 100 VCAPS

L2,840

Ka stok

In Stock

SKU: 14359

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Arginina është e nevojshme për eliminimin e duhur të uresë nga trupi, i cili ndodh përmes një cikli metabolik kritik që detoksifikon trupin nga komponimt e azotit që janë nënprodukte të metabolizmit të proteinave.

Ornitina sintetizohet nga arginina dhe është një pararendës i citrulinës, prolinës dhe acidit glutamik.

PERMBAJTJA

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia e % së vlerës ditore:
L-Arginine (formë e lirë) 1 g (1000 mg) *
L-Ornithine (nga 644 mg L-Ornithine HCl) 500 mg *

PERDORIMI

Merrni 2 kapsula në ditë të shoqeruara me ujë ose pije me stomak bosh në mëngjes ose para se të flini.

PAKETIMI

100 kapsula.