DEFENCE COLOR ABSOLUTE STYLO 24H EYE PENCIL

L1,420

Ka stok

In Stock

SKU: 13949

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Laps me hapje automatike rezistent ndaj ujit, garanton ngjyrë intensive dhe të qëndrueshme deri në 24 orë. I përshtatshëm për sy të ndjeshëm dhe mbajtësit e lenteve kontaktit.

permban

Pigmentet shumë i koncentruar, për një ngjyrë të plotë, intensive dhe të njëtrajtshme.

Përzierje dyllësh kombinim i veçantë që jep një ndjesi kremoze, një prekje të mëndafshtë dhe aplikohet lehtë.

Pluhurat teksturizuese të buta dhe të mëndafshta garantojnë butësi dhe aplikim të saktë.

perdorimi

Aplikoni konturin e jashtëm dhe/ose të brendshëm të syrit.