DEFENCE COLOR BROW SHAPER EYEBROW LINER

L1,460

Ka stok

In Stock

SKU: 12846

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Laps per vetullat, rrëshqet kollaj dhe ka një majë me kënd për një aplikim të lehtë dhe të saktë. Vjen me një furçë për krehjen e vetullave. Mbush dhe përcakton vetullën.

permban

Agjent teksturues (sericite) e bën produktin të qëndrojë më gjatë.

Dylli Carnauba dhe trigliceridet bëje teksturën të trashë, por të butë, për vizatim të saktë dhe rrëshqitje të përsosur.

perdorimi

Përdoreni duke ndjekur drejtimin e rritjes së qimeve, nga ana e brendshme e vetullave dhe jashtë. Furça e ofruar është e përkryer për krehjen dhe rregullimin e vetullave, duke korrigjuar formën e tyre. Nuk kërkon mprehje.