DEFENCE COLOR EYE PENCIL

L1,050

Ka stok

In Stock

SKU: 0320

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Laps per syte i disponueshem ne 7 nuanca. I pershtatshem per tu aplikuar brenda dhe jashte zones se syve. I testuar oftamologjikisht. I pershtatshem per lekura sensitive dhe per personat qe mbajne lente kontakti.

PERMBAN

Perzierje nga dyllra vegjetal (dyll blete, candelilla, carnauba):  Bejne teksturen te dendur, por te bute.

Lipide bimore:  Lehtesojne shperndarjen e produktit mbi lekure.

Agjentet teksturizues: Pluhra mikroskpik qe lehtesojne shperndarjen e produkteve mbi lekure pas aplikimit.

PERDORIMI

Aplikojeni si cdo laps tjeter per syte.

SASIA

3 g