DEFENCE COLOR BLUSHER BLUSH

L2,050

Ka stok

In Stock

SKU: 2805

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Furce e krijuar posacerisht per te sfumuar mollezat. Forma e rrumbullakosur speciale dhe gjatesia lejon qe te perhapet produkti ashtu sic duhet ne lekure.

Te gjithe furcat Bionike jane te pergatitura me fibra sintetike dhe me dore ne Itali, gjithashtu jane te testuara per te qene hipoalergjike.