DEFENCE COLOR EXTRA VOLUME MASCARA

L2,150

S’ka stok

Out of stock

SKU: 11815

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Rimel kremoz, formuluar posacërisht për t’ju dhënë qerpikëve tuaj volum të jashtëzakonshëm. Vëllimi i qerpikëve trefishohet pas 2 aplikimeve të njëpasnjëshme.

I testuar oftalmologjikisht në sy sensitiv dhe persona që mbajnë lente kontakti.

perdorimi

Aplikoni rimelin si zakonisht.

permban

Vaj Kokosi- e bënë rimelin më kremoz dhe më të butë në aplikim.

Dyll orizi- i dhuron fleksibilitet produktit.

Gomë Arabike- Mbulon qerpikët një për një duke i bërë ata të duken me të plotë.

Film-forming polimer- formojnë një shtresë të hollë që mbulon qerpikët, duke siguruar volum të jashtëzakonshëm.

paketimi

11 ml