DEFENCE COLOR LIP DESIGN

L990

Ka stok

In Stock

SKU: 0326

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Laps per buzet me teksture te bute dhe te lemuar. Ndihmon ne konturimin e buzeve. I disponueshem ne 6 nuanca (202 deri 207)

PERMBAN

Perzierje nga dyllra vegjetal (dyll blete, candelilla, carnauba): Bejne teksturen te dendur, por te bute.

Lipide vegjetale: Lehtesojne aplikimin e produktit.

Agjentet teksturizues: Pluhra mikroskopik qe lehteson shperndarjen e produkteve ne lekure pas aplikimit.

PERDORIMI

Perdoreni lapsin per konturimin e buzeve, para aplikimit te buzekuqit.

SASIA

3.5 ml